Nybygg

Hytter og bolig

Har du kjøpt tomt, men enda ikke gjort klart drømmehuset eller drømmehytten? Vi har et godt team av arkitekter som kan tegne din drømmebolig, samt et supert team av fagutlærte tømrere / snekkere som sørger for at huset blir bygd og satt opp akkurat slik du vil ha det.

Snekker / Tømrer

Vi står klare for ditt oppdrag!

Trenger du en snekker / tømrer? Våre fagutlærte tømrere kan hjelpe deg med det meste innenfor faget. Vi kan kle om, byttet dører / vinduer, lage plattinger og selvsagt hjelpe deg med alle generelle tømreroppdrag.

Betong / forskaling

Trenger du en murer?

Et godt byggverk eller reisverk står ikke særlig godt uten et solid fundament. Vi kan mure opp grunnmur, garasjegulv, forskale og utføre alle murerarbeid du eller din bedrift måtte trenge. Lang erfaring innenfor alle murertjenester.

Tegning

Vi har arkitektløsninger for nye hus

Vi kan tegne og sette opp akkurat ditt drømmehus. Du er med i prosessen hele veien, og sammen designerer vi både nye hus og hytter. Du vil få flotte 3D tegninger, sammen med visning på hvordan huset / hytten til slutt vil bli seendes ut.

Byggesøknad

og prosjektering

Det er mye å sette seg inn i kommunale søknader ved å bygge nytt hus, eller ny hytte. Synes det blir litt for mye byråkrati og mange uforståelige punkter, står vi tilgjengelig med å hjelpe deg igjennom hele prosessen.

Graving

og drenering

Vi kan grave ut helt nye tomter, samtidig som vi kan hjelpe til med gravearbeid på eksisterende bygg som trenger hjelp. Vi kan drenere rundt huset ditt slik at du slipper fuktskader, og må ut med mange penger for å reparere dette.

Våre tjenester – Endeli Entreprenør, Geilo

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle