Ski in – Ski Out

Om oss i Endeli Entreprenør

Litt om oss i Endeli Entreprenør AS. Vi bygger hytter og bolig etter kundens ønske og drømmer. Vi tar oss av tegning, prosjektering og utføringen av hele prosjektet.

Vi bygger hytter og bolig etter kundens ønske og drømmer. Vi tar oss av tegning, prosjektering og utføringen av hele prosjektet.

Endeli Entreprenør AS ble stiftet høsten 2019. Selskapet ble stiftet av Paul Håvard Tollefsen, Halvor Andre Tollefsen og Ola Alonso Lia.

Med bakrunn innenfor tømrer, betong, muring og anlegg kan vi levere ett totalt produkt for våre kunder. Med vår kompetanse kan vi tegne og utføre prosjektene våre av ypperste kvalitet. Vi har spesialisert oss på nybygg og har satt opp flere hytter og boliger i Hallingdal. Med våre samarbeidspartnere med lang yrkesstolthet kan vi med god trygghet realisere dine drømmer.

Vi skal være din lokale partner på hyttebygging!

Bilde av prosjekt - Hyttebygger - Endeli Entreprenør

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle